Nu vet vi äntligen!

Idag vid klockan tre var vi äntligen till Strömsholm och gjorde ultraljud på lilla Elin som parades på juldagen.
När vi fick komma in i rummet och lade upp Elin på bordet sade veterinären direkt att med den magen så finns det valpar! (och så tillade hon att om det inte var så, så fick hon nog lov att äta upp sin legitimation).
Det var Lismarie som gjorde ultraljudet, hon är en av Sveriges två experter på ultraljud och det är henne man vill ha när det ska göras (:
Direkt när hon satte ultraljudsmanicken mot Elins mage kunde man se fostersäckar med små bebisvalpar i. Då utbrast hon direkt att "jo men här finns det valpar!" sen räknade hon dem och hittade minst åtta stycken.

Under 2008 blev det inga valpar alls hemma hos Jesper och Anna-lena på Kennel Nei's, trots parningar.. Så ni kan ju gissa om man blev glad nu när ett av livets stora mirakel har skett och liv har blivit till!

Så.. minst åtta valpar såg Lismarie, och det var väl tur! Nu när alla har gått och väntat så länge och haft valpabstinens.

I somras hade GDH (gammeldansk hönsehund) klubben en träff i Norberg och bland alla glada GDH ägare fanns två tappra själar utan hund, två spekulanter om man vill, som kom dit och var där hela helgen just bara för att få träffa och uppleva de helt underbara Gammeldanska Hönsehundarna! De kom dit och tittade och var med på varenda evenemang och jag tror att efter den helgen var de inte bara spekulanter - de blev nog snarare blivande valpköpare!

Elins Midjemått dygn 32: 61cm

www.Kennelneis.com  -  Kennelns egna hemsida
www.gdhklubben.se  -  Klubben för GDH


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0