Min Raija

Både Anna och jag har varit sjuka ett tag nu så det har inte blivit mycket valp alls nu.. Däremot pratar jag extremt mycket med Steve från usa, och det här inlägget är till honom.. Han vill ha hjälp med att välja en valp och jag tror att han och jag har ganska lika tycke.. Så jag tänkte lägga upp lite bilder på min älskade Raija.. För mig var hon den optimala gammeldansken (och hunden också) och jag hatar att hon var för sjuk för att få leva längre.. Jag hoppas att ni gillar bilderna (:

Jag måste också be er att kolla in Annas kommentar på förra inlägget, det är hemskt hur sjuk hon har varit och jag känner inte längre att jag kan klaga :P Jag måste säga att jag är glad för att jag inte gick dit och blev smittad!


Utställning i Köping, där fick hon sin första etta :D


Och i Norberg på träffen


Hon fick en etta (:


Finaste hunden någonsin

3 månader tror jag.. Innan jag fick henne av Anna och Jesper (Ja, fick! De är helt otroliga!)


Så fin (:


(mobilbild) och stökigt rum :P


(mobilbild) Jag älskar hennes still :PEn till mobilbild, men om man kollar noga så ser man att jag hade satt tofsar på hennes öron.. Hon lät mig göra vad jag ville med henne.. Hon litade verkligen på mig (:


Haha! Där gjorde jag samma grej, fast med båda öronen :P Här var vi i borlänge och hälsade på en massa gamla vänner..


När vi fick tråkigt undrade jag om jag skulle få plats i den där väskan..Jag fick plats :P Och Raija blev lite smått fundersam när jag var där inne, och jätteglad när jag kom ut igen.. Men innan de lät mig komma ut ställde de upp den och gick runt med den i lägenheten :P Jag höll på att skratta ihjäl mig :P


Vad ska man säga? Lite humor är det ju i alla fall..


Vi köpte även ett nytt halsband till pluttan, bling bling (:


(tittar ut genom fönstret)

Min lilla bebis (:


Som jag sade tidigare, jag fick göra precis vad jag ville :P


Förlåt för att det blev så många bilder.. Men jag saknar henne så förbannat mycket och jag vill liksom berätta hennes historia på något sätt.. Jag har rätt mycket ångest för att jag lät avliva henne.. Hon kanske hade blivit bättre igen? Borde jag ha orkat vänta och torka spyor några månader till? Mådde hon verkligen så dåligt eller var hon bara glad för att få leva, och njuta av tiden då hon inte mådde dåligt?
Ångesten hjälper väl ingenting.. Det är ju inget att göra något åt nu, men jag saknar henne som sagt.. Och det känns inte som att jag någonsin kan få en så underbar hund igen, vi hade ett helt underbart band som jag tror att man bara kan få med en hund som är sjuk. Hon litade så fullt på mig, och hon ville aldrig vara ifrån mig.. Hon älskade att få ligga i sängen, och då låg hon helst av allt på mig, med nosen mot min kind..
Jag hoppas att jag tog rätt beslut..

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Det är klart att du fattade rätt beslut! Jag tycker så synd om dig som fortfarande saknar henne så, men du gjorde helt rätt som lät henne somna in.

Hoppas att du snart känner dig bättre!!

Kramar i mängd

2009-07-05 @ 07:55:35
Postat av: Madde

Hej! Har följt din blogg sedan Elin´s kull, så himla rolig och intressant att läsa!

Håller med Anna-Lena om att du tog rätt beslut, har hört Jesper prata om hur dålig hon var när vi hade kurserna i viltspår förra året.

Har själv tagit bort en ung hund (Ike) som jag saknar så himla mycket, så det inte går att beskriva men de har det bättre där de är nu och slipper ha ont och må dåligt.

mvh

Madde

2009-07-05 @ 13:39:25
URL: http://www.maddes-hundar.se
Postat av: Hannes and Susanne

Hello Carin !

We`re glad you are better again !!

This is one sad story - but you did the right thing. We sometimes don`t want to see the inevitable (and maybe we are a little selfish too because we don`t want to lose a beloved dog and want to cherish every moment). Of course you always doubt if you made the right decision. We had to do it twice until now and I think there is no harder decision to make in your whole life because our dogs depend on us and lie their lifes literally in our hands. And there is always a part of you who goes with them...

I think you`re right in having a special bond between a sick dog and you - after surviving 5 days of coma after an infection our lab girl Georgy has our very special attention !!

Have nice day and try to stay healthy ;)

Hannes and Susanne

2009-07-05 @ 13:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0