Inatt..

Igår kväll när jag var hos Jesper och Anna-Lena råkade Elin trampa pyttelite på en av valparna. Han var väl så full med mjölk i magen att allt var fyllt till bredden. När hon då trampade lite på magen så brast nog någonting inne i hans lilla mage. Inatt dog valp nummer två, en hemsk händelse men ändå något man måste räkna med kan hända.
Folk tror att det bara är lycka när valparna väl har kommit och valpningen fortskridit utan komplikationer men så är inta alltid fallet.
Jesper och Anna har upp emot hundra valpar och det har nog hänt en gång tidigare då en valp hade vätska i buken och i lungorna. Nu hände det igen, men man ska komma ihåg att det ändå är något som händer väldigt sällan och det var verkligen inte Elins mening att trampa på valpen. Hon är extremt försiktig och parareade bra ändå mellan valparna. Det här är bara sånt som händer ibland även om det är hemskt och man blir väldigt ledsen.
Efter att valpen dött släppte de ut Elin och tog bort valpen från valplådan medan hon var ute. Hon blev ändå helt förtvivlad när hon kom in igen och märkte att en av valparna var borta. Hon letade igenom hela undervåningen i sin jakt efter valpen. Sen lugnade hon ner sig och lade sig hos de andra valpara.

Jag orkade helt enkelt inte förklara det här tidigare idag, jag blev ganska ledsen när Anna ringde tidigare idag och det kändes jobbigt att sätta sig och skriva det direkt.




Lilla tvåan..


Kommentarer
Postat av: Lena

Ja...det är just det som är.. :(

Det är inte bara en dans på rosor att föda upp hundvalpar. Allt är inte bara roligt och mysigt.

Ibland händer det olyckor, som egentligen ingen riktigt rår för.

Ge Elin en god kram från oss. Och fortsätt att njuta av alla valparna. Det som hänt, har hänt och ingen mår bra av att det ältas.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0