mja..

förlåt för taskigt med uppdateringar nu ett tag igen.. jag är kass på det här nu för tiden :P
men jag tar ledigt från allt då och då.. jag behöver det för att kunna må bättre. och jag är på god väg nu. vändningen kom för någon månad sen.. då vid alla hjärtans dag.. fan det är en månad sen bara :p

jag är på väg i alla fall. och det blir bättre snart.. förhoppningsvis kommer det snart att finnas mycket att skriva om också :D jag kan inte hjälpa att jag hoppas som en tokig :P och jag skulle bli jättebesviken om det skiter sig :P
men det är bra att hoppas.

tack för att ni står ut med mig :P för att ni hänger kvar ändå. :D

utställning på kmv

idag var det utställning på kmv i köping, Lena var där med Skipper..
Jesper, Anna och jag var där och kollade lite, måste ju passa på när man får finbesök i lilla köping :P
typiskt bara att Ritva skulle vara där och dessutom ha med sig hundar.. det knyter sig i min mage varje gång jag tänker på att hon har lyckats skaffa hundar igen! det är ju helt otroligt.. funderar på att ringa snuten och snacka lite med dem om det.. kan ni tänka er vad de där stackars hundarna får utstå varje dag liksom? kanske inte är det smartaste att skriva det här dock :P haha.. hon har ju tydligen läst min blogg förut.. får väl ta och göra det imorrn innan hon hinner läsa det här..

telefon möte igår..

igår var det möte.. vi snackade i tre timmar :D det var hur trevligt som helst! jag älskar verkligen de där mötena :p det är lite knasigt egentligen.. men det är verkligen trevligt, och jag ser verkligen fram emot årsmötet (:
Anna flikade in att Elin antingen är riktigt skendräktig eller så är hon faktiskt dräktig :D jag hoppas självklart på det senare :P
jag hoppas vi ska åka på ultraljud, jag vill veta säkert hur det är.. jag kan liksom inte hjälpa att jag hoppas annars.. det är så jobbigt att hoppas om det inte blir nåt sen.. om hon bara skulle vara skendräktig..
men faktiskt så tror jag inte att hon är det..
hon beter sig liksom inte som att hon är skendräktig, det är bara hennes kropp som ser dräktig ut..
i alla fall snackade vi om träffen och årsmötet igår.. och jag tror att träffen kan bli helt underbar iår. det känns som att vi är lite mer avslappnade iår, så att vi inte stressar upp det lika mycket som vi gjort förut.. då har vi planerat så mycket och även om vi menat väl så har det blivit lite för mycket.. de som bara är där kanske inte tycker det men det blir lite mer som jobb än nöje då.. man hinner inte riktigt njuta som man skulle vilja..
iår blir det nog bra tror jag :D
och årsmötet ser jag verkligen fram emot! jag hoppas bli vald som något helt annat än suppleant.. ska inte skriva så mycket om det nu.. jag skriver mer om det om jag skulle få som jag vill på mötet :P tihi..

igår på mötet satt jag hela tiden och skickade bilder till Eva som gör tidningen.. det är så roligt när ens bilder blir använda (: Eva tyckte det var bra bilder så jag håller tummarna :D


ute med alla vovvisarna :D
borlänge igen

förra helgen var jag i borlänge med Elin igen (: hon skötte sig lika fint som förra gången och åt så klart som en liten gris.. jag kan verkligen inte laga mat utan att hon ska få en hel del :P det gick så långt på lördagen att hon inte ens åt upp sin egen mat på kvällen, fastän det var riktig gräddsås på.. det måste verkligen vara första gången..

sen i söndagskväll har jag bott hemma hos jesper och anna igen, jag funkar inte så bra hemma nu när min mor är hemma igen.. jag känner mig inständ så fort jag kommer hem.. bättre att vara här :D

imorgon är det telefonmöte med gdh klubben och snart är det årsmöte. det är lite knasigt att man längtar så extremt mycket efter möten men det är verkligen roligt (:

annars händer det inte så mycket, vi har mest bara slappat och igår när jag var ute med Elin hade jag inte kameran med..
det enda lite stora som hänt var i söndags när vi var på väg hem från borlänge när det stod tre älgar vid sidan av vägen. kon sprang över vägen men kalvarna blev kvar på andra sidan. vi stannade bilen och väntade på att hon skulle springa över till sin bebisar.. Elin skällde så klart på dem :P hon tyckte att det var riktigt roligt och ville nog helt ut och jaga dem..min kamera låg i bagageutrymmet så jag blev tvungen att kasta mig dit bak för att hämta den och då hade kalvarna redan sprungit in bland slyn.. kon ser verkligen ut att vara dräktig och hon verkar ju vara duktig på att ta hand om kalvar så vi hoppas på att jägarna låter henne gå i höst.. vi behöver fler som henne fär att hålla älgstammen vid liv.. jag saknar verkligen att se älgar och rådjur ofta.. så som man gjorde när jag var liten..
naturen ska vara full av liv!

RSS 2.0