Parning

Igår åkte jag och Anna med Elin till Falun för att para henne med Carex (: Lilla Bosse följde med så att han skulle slippa vara ensam i valphagen..

Vi blev lite sena eftersom att jag blev tvungen att hämta min sjuka syster på jobbet innan vi kunde åka. Vi var framme hos Carex vid fyra-tiden, sen släppte vi ihop hundarna och de parade ganska snabbt.. Carex hade aldrig parat tidigare men det gick oerhört bra och han var jättegullig med Elin. När de parat en gång gick vi in och fikade lite innan vi släppte ihop dem igen (:
Så otroligt nog hann vi med två parningar och en fika på två timmar och kunde sen åka hemåt igen (:


I fredags..

Jesper och Anna lånade min bil för att åka och leverera valpar.. Så jag fick lite kvalitetstd med hundarna, och speciellt då lilla Bosse <3 Tre av valparna hade åkt så jag kunde verkligen ge honom hela min uppmärksamhet.. Han fick följa med ut på stan en stund och sen fick han äran (?) att sova i Joels framsäte.. (Joel tyckte iaf att det skulle vara en ära :p )
Så nu är lilla osse biltränad, vi hann med att åka fyra olika bilar under de få timmarna vi var hemifrån.. En v70, 240, L200 och en 740 :p Stackars valp! Men jag tyckte det var ännu elakare att lämna honom ensam i valphagen medan jag drog ut med Joel..

Innan jag åkte var självklart hundarna ute en lång stund och jag hade varit på promenad med Nikki och Elin (: Nikki passade självklart på att dunka in i mitt finger som jag krossat lite lätt några dagar innan..
De var helt galna och jag tror nog att Elin tagit lite speed en stund innan, hon for runt som en galen raket :)
Efter utflykten med Joel åkte jag hem med valpen igen och ni kan ju säkert gissa om han blev glad över att få komma hem till de andra hundarna igen? Medan de busade som galningar passade jag på att äta, elda, städa valphage, försöka ta en duvvinge ifrån Mia utan att bli av med resterande hela fingrar. Det gick inte så jättebra om jag ska vara helt ärlig, jag fick dra ut henne i hallen och ta på mig en handske som lite extra försäkring innan jag stoppade in handen i munnen på henne :P Det ör ju lite läskigt med fågelben, de blir ju så förbannat vassa så vågade inte låta henne äta upp den heller..


Förvåning vid postlådan..

Idag när jag var ut och hämtade posten hade jag fått ett paket (: När jag kom in såg jag att det var från våra vänner i Österrrike (: Hannes har varit oerhört snäll iår också och skickat mig pris till träffen :D

Han har dessutom lyckats pricka in det perfekt! Vi har tema jakt på denna träff, det blir träning och en massa skoj.. Och iår skickade han en perfekt jaktkniv som har ett riktigt snyggt blad :D

Jag måste säga att jag verkligen vill åka ner till Österrike och träffa dessa underbara människor! När Jesper och Anna varit där skickade Hannes och Sussanne med presenter till mig också!

THANK YOU HANNES! I really can't thank you enough!

Nytatuerad!

Tog ca 6 timmar, lite mer men detta är då med pauser inräknade.. Den här gången gjorde det faktiskt ont måste jag erkänna.. Men så värt det! Den är helt fantastiskt fin!


Ska till lite text och en del linjer ska fyllas i.. Kanske lite färg också men det är inte bestämt än..
AWESOME!

Imorgon!

Idag har jag runt 5 timmar hos tatueraren inplanerat.. Ryggen ska massakreras lite :D
Men imorgon blir det nog en tripp till Jesper och Anna för att mysa med valparna igen! Söndag blir det övertid på jobbets å då hinner jag inte med mycket annat..

Tack för fina kommentarer! (: Det är roligt att bloggen är uppskattad! Men nu måste jag dra! 50 minuter kvar tills nålen nuddar huden (: Bild kommer förmodligen senare idag..

Puss och kram!
Hörs imorgon :D

Bara en massa text och videoklipp!

Nu vet jag inte riktigt vad det är jag har filmat.. Mest valparna så klart men jag är riktigt trött idag så det kan ha blivit lite darrigt och knasigt :P Ofokuserat med andra ord..
Idag var jag iaf till Jesper och Anna nästan hela dagen.. Det började bra, en av valparna tog en tugga av mitt lår! Eller så kändes det iaf.. Hörntänderna gick iaf igenom mina jeans för jag hade fortfarande små tandmärken där nyss (ca 5 timmar senare).. Jesper tyckte det lät mycket roligt när jag satt inne hos valparna eftersom att det hela tiden kom små utrop från mig.. Typ AJ! Näe, inte i benet och näe men hörru inte tugga på Carins fingrar :P
Skoj att man kan underhålla någon med min smärta iaf, så är det ju inte helt i onödan man har ont (;
Skadeglädje är den enda sanna glädjen sägs det ju :p

Maria kom över vid 13 tiden och samtidigt fick valparna mat. Sen fick de små komma ut i vardagsrummet och röjja runt ordentligt.. När de somnat i en biabädd allihopa passade vi tvåbenta på att fika :D MUMS! rulltårtsbakelser, sockerkaka och drömrulltårta :D nomnom!

Senare på eftermiddagen höll jag på att somna i soffan med lilla Maja på bröstet ♥
Men då fick Anna och Maria för sig att de skulle ställa upp valparna och fota dem så hann aldrig somna :P Kanske tur det med för hade jag somnat till så hade jag nog vaknat av att Maja tuggat på mitt öra eller något liknande :P Mysigt är det i alla fall att ha en sovande valp som ligger och snusar mot halsen ♥

Idag blev jag förövrigt med en till hund :P Jag har insett att det är smartast att ha två så jag bad om att få ta med mig Nikki när jag flyttar också, förutom Elin (det har varit bestämt ganska länge)..
Ganska lagomt att ha en veteran och en Elin, för Elin är tillräckligt energisk för fem hundar.. Nikki är inte direkt någon lugn hund heller fastän hon borde vara det men förhoppningsvis blir hon lite lugnare när de bara är två (:
Tur att man har Jesper och Anna! Annars hade jag förmodligen haft tvångströja eller setat i ett isoleringsrum för länge sedan! :p
Jag får ju hundabstinens så fort jag är därifrån mer än någon dag.. Självklart är det tur att jag har dem av fler anledningar än så också! De har bokstavligen räddat mitt liv ett antal gånger på sätt de själva förmodligen inte inser.. De har framförallt givit mig något att leva för under de senaste två åren! Nu mår jag ju bättre igen men hade jag inte haft dem hade jag heller inte funnits vid liv idag. Jag älskar dem som om de vore mina föräldrar och på många sätt är de det för mig också.. Jag går ofta till dem för att få råd och stöttning även nu.

Oj! nu blev det väldigt djupt här.. Sorry men jag behövde få ur mig lite sånt här.. Förmodligen mest för att jag har skitsvårt för att uttrycka mig i ord, det är lättare för mig att skriva ner det.. Och jag vill självklart att de ska veta det fastän jag inte kan säga det direkt till dem..

Nog om mig - nu till valparna igen! Här har ni videoklippen!


Jag ska snart åka iväg och tyvärr har inte alla vidoeklipp hunnit laddas upp på youtube så jag kan inte lägga in dem just nu.. Isf kommer de på tisdag! Hinner inte imorgon så ni får vänta eller söka efter "p0tted" på youtube.com

Hej på er!

Förlåt för dåligt med uppdateringar nu! Har ständigt dåligt samvete men nu har jag i alla fall en riktigt bra anledning :D
Jag började jobba i måndags, har träffat en kille och lite sådant.. Jag har självklart varit till Jesper och Anna lite ändå men det har inte blivit några bilder tagna..
Valparna växer värre än ogräs och det är hemskt att komma dit varje gång! JAG MISSAR JU SÅ MYCKET! :'(
I måndags när vi hade styrelsemöte (telefonmöte) fick Anna ha minsta tjejen i famnen eftersom att hon vägrar vara i valphagen.. Hon klättrar ut hela tiden!

Mia har tyvärr varit krasslig ett tag så nu har valparna slutat dia, men de snuttar på Nikki nu istället och alla parter verkar nöjda med arrangemanget.. Speciellt Nikki, hon är ju helt galen i valpar så det är tur att Mia låter henne vara extramamma, annars skulle nog Nikki bryta ihop :p

Jag är oerhört glad över att våran kära Maria ska ha minsta tjejen (Estrid)! Hon är självklart min favourit, jag gillar de små tjejerna.. Det är så tydligt på deras personlighet att de är riktiga fighters och det är helt i min stil (: Hon är envis och social som bara den! Hon är den som är först fram när man kommer dit och myser med dem och självklart också den som somnar sist.. Måste ju se och vara med på allt :p

Jobbar förrsten på volvo numera för dem som är intresserade, montör och anställd genom manpower (: Gör min första dag på banan på måndag, ständig kväll :D Så jag jobbar 16-24 måndag - torsdag :D Fredagar lediga!
Detta passar mig ypperligt! Hos hundarna medan det är ljust och trevligt, sen iväg till jobbet när det ändå är eftermiddag och tråkigt (: Lång helg! WOHO!

Nog om mig.. På söndag ska jag hem till Jesper och Anna igen, ska hämta min bil då så att jag kan åka till jobbet på måndag så jag tänkte fota lite och mysa med valparna (eller bli söndertuggad som faktiskt är mer troligt).. Har slutat ta mina ecco kängor när jag åker dit :P Vet hur det brukar bli (: Jag vet att jag har någon gammal bild på ett par jag hade med Elins valpar, och de såg ganska jävliga ut när de var klara med dem (: Skosnören är skoj att bita och dra i :D

JA! Jag längtar till sommaren!

new tatto soon :D


RSS 2.0