Nu ni!

Idag har Larsa varit på systemet åt mig (eftersom att jag glömde :P ) han köpte lite vodka till mig som jag ska ta med mig till träffen.. Det mysiga med detta är att jag smaksatt det med ren sommar.. Det ska bli skoj med träff! Blir nog nån välkomstdrink eller något av denna smarriga vodka. Jag blandade alltså ihop det idag, och egentligen ska det stå två veckor innan det är ordentligt smaksatt.. Men det luktar redan sommar i flaskorna :D


Träffen

Nu börjar träffen närma sig på riktigt! Jag sitter nu och bokar men vet inte riktigt hur jag ska göra.. Jag skulle egentligen vilja boka in Dahl med men jag har verkligen inte råd att betala för honom med.. Hoppas att han kanske har råd med det själv.. Annars får jag väl åka själv antar jag.. Hoppas ni som har chans åker dit! Det kommer att bli en sjudundrande fest med GDH i fokus hela tiden! 300 år är verkligen något att fira!


Planer..

Planer och tankar snurrar i mitt huvud.. jag har helt galna och underbara planer! måste söka tillstånd, gå kurser och låna pengar.. sen kan man börja jobba med allt som ska göras..
ingen ide att fega, bara satsa som fän!
men jag är nog lite feg så det är tur man har stöd.. måste fråga om hjälp av en massa folk också.. och snacka med arbetsförmedlingen om bidrag och sånt skoj.. skriva kontrakt.. och tillsammans med alla dessa tankar alla funderingar på hur man ska ha det se ut och hur man ska organisera på bästa sätt.. vart man köper allt osv..
ojoj.. och inte slösa några lånade pengar (;

ska fundera vidare.. blir nog sen kväll för mig..

Man får ingenting gjort!

I den här värmen går det fan inte att få någonting vettigt gjort! Mor ligger och solar nu men det är inte alls min melodi.
Just nu sitter jag i mitt tillfälliga sovrum och njuter :D Jag orkar nämligen inte med mitt sovrum på övervåningen så jag flyttade ner i källaren igår.Nyss var det 30,5 grader inomhus och 32,5 i skuggan ute. På övervåningen då självklart, här är det svalt (:Om någon timme är det telefonmöte, och det är väl ungefär det man orkar i den här värmen.. Självklart ska man inte klaga på värmen efter den vintern vi hade i år men man blir ju helt matt!
Igår var jag iväg med vänner och badade på kvällen, det var helt underbart att ligga där i det helt underbart svalkande vattnet och jag tror vi var där i nån timme..
I söndags hade jag med Elin och Wilda när vi åkte iväg och badade men de vill ju inte riktigt bada så mycket som jag vill :P


Var ute och fotade lite och åt en massa smultron för ett tag sen,
det luktar så otroligt gott med varma smultron :DOsammanhängande och onödigt inlägg.. Men jag har varit kass på att ta med mig kamera när vi varit ut någonting med hundarna och det känns så dumt att inte uppdatera alls..
Kram på er!Rastypiskt beteende!

Det är ganska roligt egentligen, och samtidigt riktigt jobbigt..
Imorse hade Wilda tuggat sönder en av fodertunnorna  och när jag kom dit vid tretiden såg hon nästan ut som en tunna själv :P
Men det är ganska speciellt för gammeldansk.. Det okontrollerade ätandet menar jag, det verkar inte ha någon mättnadskänsla alls. Och visst tycker väl de flesta hundarna om mat men det knasiga med den här rasen är ju att det är så övergripande det där med ätandet..
Det är ju tex så otroligt enkelt att få valparna att äta hundmat istället för att dia. De gånger na jag varit med (och vad Anna och Jesper berättat) så verkar det aldrig vara något problem alls.
Och även när valparna redan har diat vill de ha hundmat och vice versa.. till slut får man lov att ta bort dem från maten när deras magar är stinna.. Nu har jag väl börjat vänja mig men jag var nästan rädd för att de skulle sprica när jag var med om det första gången.Nog om detta..
Idag har vi inte direkt gjort något intressant alls.. Jag trodde att Anna skulle till arbetsförmedlingen på morgonen men när jag kom dit och skulle åka och parkera stod Anna vid busshållplatsen så jag stannade och plockade upp henne..
Medan hon grejade där inne pratade jag med min psykolog (som jag hade glömt att ringa :P) och sen åkte vi och kollade på framtida eventuella träningsmarker men jag hittar inte överallt (vet inte vilken mark som är deras på vissa ställen)..
Vattnet hade sjunkit minst en halvmeter sedan jag var där på midsommar, men vår midsommarstång gjord av ölburkar var kvar :D

Efter det har det inte hänt mycket alls.. Bara sånt där vardagligt, hämtade in ved och insåg att jag kan hugga upp resten som nu är torrt, sprayat vatten på Liva som stod på bordet och skällde, ätit god mat och slappat framför tvn. Nu ligger jag hemma i min säng och skriver ett ganska tråkigt blogginlägg men jag hoppas ni överlever..

Snart blir det mer mat.. Blir femte gången jag äter idag :P


Hemligt paket!

Idag fick jag hem ett paket med stort P! Det är den bästa och roligaste sponsringen vi har fått och ingenting kommer att slå det! Inte för mig i alla fall.
Det är handgjorda saker (3 stycken) som en valpköpare själv gjort!
Jag kan inte riktigt beskriva mina känslor för hela den här grejen.. Han tog kontakt med mig och frågade om vi ville ha de här sakerna till vårt 300års jubileum för någon månad sen och när jag fick hans meddelande trodde jag helt ärligt att det inte kunde vara sant. Jag och Anna pratade om det han gjort (eftersom att jag blev så chockad osv.) och både hon och jag började gråta, det är så fint gjort av honom!Det skulle vara roligt att visa er vad det är egentligen men samtidigt skulle det kännas fel..
Det enda jag tänker säga är att två av sakerna är någonting som ALLA jägare behöver och använder flitigt. Ni kan säkert gissa vad det är men ni kan aldrig ana hur vackra de är.
Den tredje saken är en skitsmart grej som kombinerar två saker i träningen av hundar. Jag har i alla fall aldrig sett en sån smart grej :D


Ni kommer att få se sakerna han skickat efter träffen. Jag är till och med sugen på att inte ens visa Jesper och Anna.. Fast mest för att jävlas :P


Tusen tack Hannes!

RSS 2.0