Vart är sommaren?!

Jag måste verkligen säga att den här sommaren är en riktig besvikelse! Jag vill ha stekande sol och sköna ljumma kvällar, inte regn och mörka moln..

Jag hoppas verkligen att nästa helg blir bättre än den här, men jag kommer nog att ta med mig mycket kläder så att man slipper gå runt i regndränkta tunga kläder en hel helg.. Det ska bli så roligt att träffa alla igen, både två och fyrbenta..
Jag var in på Jesper och Annas hemsida för några dagar sen och kollade in galleriet, Anna tog en del bilder på mig tillsammans med valparna förra gången jag var där.. Kolla in deras galleri Här!
Lyssna och lär..


Pluttarna på videoBesök av storebror

När vi kom hem ifrån köping tog vi ut valparna för första gången, det var jätteroligt! De är så söta när de springer runt i gräset på ostadiga ben! :D Holger var med, men han är inte med på korten.. Filmer kommer snart (youtube tar sin tid) där han är med och hälsar på sina små syskon..


Alla pluttarnaWilda

Sanna, Nikki och valparna


Sanna, Nikki och valparna


Valpisar :D


Efter utforskandet utomhus däckade valparna direkt


Efter tuppluren var det dags för mat.. Och precis som alla gammeldanskar åt de som galningar, och städade även efter sig :P Precis efter maten kom Nikki in till valparna och de åt lite till.. Det såg ut som att de snart skulle spricka, så jag blev tvungen att jaga ut Nikki efter en kort stund :P

Domarexamination

Idag åkte jag med Jesper och Anna till utställningen i köping för att visa hundarna för en dommare som skulle examineras. Jesper hade åkt för att låna Holger och Thyra tidigare på morgonen så vi hade fyra hundar med oss..


Holger, i väntan på dommarna..


Vi väntade tillsammans med Tina och hennes jättefina hundarDet var trevligt. Soligt, varmt och härligt sällskap (:

Hälsa på valpar och röjja gräs..

.. var vad jag gjorde efter jobbet igår.. Numera är gräset betydligt kortare på Jesper och Annas bakgård och i rastgården än det var innan, jag skulle gissa på en halvmeter eller nåt i rastgården.. I och för sig var det mest bara en massa nässlor och sånt skit i rastgården, lät som om man röjde sly eller nåt :P
Anna tog kort på mig.. Får väl se om hon kan skicka över dem till mig..Under tiden väntade Anna på att valparna skulle göra högar
.. Anna känner en tjej som pluggar till veterinär och hon ska göra nåt arbete.. Så hon hade valt att undersöka vilket maskmedel som fungerar bäst (två olika).. Så nu samlade Anna avföring innan avmaskning från både valparna och Nikki. Sen ska det göras igen efter avmaskning..
Det ska bli intressant att få resultatet sen.. Det är ju verkligen viktigt att ha medel som funkar på maskarna..

Jag skulle vilja se den här tjejens min när hon får skiten hem till sig sen
:P Den får nämligen inte kylas eller frysas! Tänk er koncentrerad varm Nikkibajs (skattar) så nära näsan som när man kollar i mikroskop.. Myysigt..
Valparnas luktar säkert inte heller så gött..

Jag filmade i alla fall valparna, men var så förbannat trött igår att jag inte orkade krångla med youtube..
Klippen kommer lite senare idag, de håller på och uploadas nu..Möte

Idag är det telefonmöte..


Längtar till träffen..


Och hoppas att jag lyckas få nån mer sån här bild..


Ska bli trevligt att träffa alla igen :D

Mohahahaha!

Det här var finfint :P


Tre veckor (:

Var hem till Jesper och Anna idag (: Valparna är jättesöta och när jag sträckte mig efter kameraväskan och öppnade den insåg jag att kameran låg kvar på skirvbordet hemma! Fan vad klantigt!
Valparna är iaf skitsöta och jag har numera två favouriter, den minsta pojken och ettan :D
Hundmat gillade de iaf, och de kladdade inte så mycket.. Förutom lillpojken som ätit med hela kroppen, inte bara ansiktet :P

Bilder finns i Jesper och Annas bildgalleri Här!

Lillpojken :D Såå söt!

Läskigt..

Det känns som att det kan vara bra om föräldrar skulle börja fatta att barn inte ska ha ansvaret för djur, är det så svårt att stå med och titta på vad ungfan håller på med?!
Kolla här.

Hur förbannat dum får man vara!?

Det här är fan bara för dumt! Man tror inte att det är sant!
Ni bara måste läsa det där.. Vilka förbannade idioter!
Morr...

Matdags!

Nu blir ni nog glada!

Idag har jag varit hem till Jesper och Anna! Det var helt underbart, de små pluttarna kändes inte så små längre, det märks att det var länge sen jag var där.. Festival och sjukdom har kommit emellan men nu ska jag fan skärpa mig och hälsa på oftare.. Den här veckan har jag åtta timmar på jobbet och ingen mamma hemma heller så det blir nog korta besök men jag kommer iaf åka över några gånger.. Mor har ju inget jobb kvar och imorgon skulle hon egentligen gått på semester.. Idag åkte hon till Oslo för att jobba så nu blir jag inte servad något mer här hemma :P Så det tar väl också en del tid av mig, att laga mat och sånt tråk..

Men åter till det roliga! Jag både filmade och tog kort på valpisarna! De är såå söta! Jag har ingen koll alls på vilken som är vilken av dem.. Så det blir ingen numrering.. Sorry..

Hälsat på valpisarna!

Pluttarna är så söta och små! Det är ovant att ha valpar som är så små nu.. Det känns ganska skumt att de inte väger någonting alls.. Nu har man ju blivit van att de är stora och klumpiga och ganska tunga att bära runt på.. De här pluttarna är så små att jag (nu igen) är rädd för att jag ska ha en i knä när jag reser mig utan att märka det..

-----
Det här inlägget skrev jag den 20 juni, men jag kunde inte lägga upp det då.. Det var nämligen bara sex små valpar kvar och Anna hade inte hunnit prata med valpköparna än då.. Sedan dess har jag inte pratat med dem alls(!?) så jag har liksom inte hängt med och fått reda på när alla hade fått veta så att jag kunde publicera..


Min Raija

Både Anna och jag har varit sjuka ett tag nu så det har inte blivit mycket valp alls nu.. Däremot pratar jag extremt mycket med Steve från usa, och det här inlägget är till honom.. Han vill ha hjälp med att välja en valp och jag tror att han och jag har ganska lika tycke.. Så jag tänkte lägga upp lite bilder på min älskade Raija.. För mig var hon den optimala gammeldansken (och hunden också) och jag hatar att hon var för sjuk för att få leva längre.. Jag hoppas att ni gillar bilderna (:

Jag måste också be er att kolla in Annas kommentar på förra inlägget, det är hemskt hur sjuk hon har varit och jag känner inte längre att jag kan klaga :P Jag måste säga att jag är glad för att jag inte gick dit och blev smittad!


Utställning i Köping, där fick hon sin första etta :D


Och i Norberg på träffen


Hon fick en etta (:


Finaste hunden någonsin

3 månader tror jag.. Innan jag fick henne av Anna och Jesper (Ja, fick! De är helt otroliga!)


Så fin (:


(mobilbild) och stökigt rum :P


(mobilbild) Jag älskar hennes still :PEn till mobilbild, men om man kollar noga så ser man att jag hade satt tofsar på hennes öron.. Hon lät mig göra vad jag ville med henne.. Hon litade verkligen på mig (:


Haha! Där gjorde jag samma grej, fast med båda öronen :P Här var vi i borlänge och hälsade på en massa gamla vänner..


När vi fick tråkigt undrade jag om jag skulle få plats i den där väskan..Jag fick plats :P Och Raija blev lite smått fundersam när jag var där inne, och jätteglad när jag kom ut igen.. Men innan de lät mig komma ut ställde de upp den och gick runt med den i lägenheten :P Jag höll på att skratta ihjäl mig :P


Vad ska man säga? Lite humor är det ju i alla fall..


Vi köpte även ett nytt halsband till pluttan, bling bling (:


(tittar ut genom fönstret)

Min lilla bebis (:


Som jag sade tidigare, jag fick göra precis vad jag ville :P


Förlåt för att det blev så många bilder.. Men jag saknar henne så förbannat mycket och jag vill liksom berätta hennes historia på något sätt.. Jag har rätt mycket ångest för att jag lät avliva henne.. Hon kanske hade blivit bättre igen? Borde jag ha orkat vänta och torka spyor några månader till? Mådde hon verkligen så dåligt eller var hon bara glad för att få leva, och njuta av tiden då hon inte mådde dåligt?
Ångesten hjälper väl ingenting.. Det är ju inget att göra något åt nu, men jag saknar henne som sagt.. Och det känns inte som att jag någonsin kan få en så underbar hund igen, vi hade ett helt underbart band som jag tror att man bara kan få med en hund som är sjuk. Hon litade så fullt på mig, och hon ville aldrig vara ifrån mig.. Hon älskade att få ligga i sängen, och då låg hon helst av allt på mig, med nosen mot min kind..
Jag hoppas att jag tog rätt beslut..

Efter festival kommer..?

Förkylningen så klart.. Ont som satan i halsen och huvudet och snorig så in åt helvete.. Men jobba måste jag, annars blir min boss skitarg.. Dessutom har jag äntligen åtta timmar nu (i två veckor) så man kan ju inte vara hemma då.. Men när jag kommer hem är jag så förbannat trött att jag bara däckar.. Bajstråkigt och det känns som att jag bara jobbar och jobbar..

Jag vill verkligen hälsa på valparna men jag vill inte smitta ner Jepser och Anna, speciellt inte nu när Anna nyss var sjuk också.. Det skulle inte kännas så kul..Elins pluttisar..

RSS 2.0