parning..

det här är bilderna från den första parningen med Elin och Triztan.. jag har bara bilder från den första stunden eftersom att det helt enkelt blev för kallt för att ens tänka på att hålla i en kamera.. efter en stund var mitt hår bara istappar (dum och glömde mössa..)


bilder från den 28 januari

här kommer bilderna, nu sitter jag vid Annas dator där bilderna redan är inladdade..


yey! vi är lösa!
Röjj!


nejdå.. inte alls mycket snö..
skutt!


Nikki agerar plog åt de andra..


Wilda tar det lättare spåret.. skoterspåret :P

Fan morsan! håll dig undan! :P


Vackra Nikki (:


Godisutdelning :D

Det är svårt när man är lägre än snön..

Wilda attackerar mig


Myser en stund..


och anfaller igen :P


nu i veckan..

..har vi varit och parat Elin med Triztan och hoppas nu på att det är små valpisar på tillväxt i lilla Elins mage..
jag och Max var också ut med Uffe, Nikki och Wilda men jag glömde kameran hos Jesper och Anna så bilderna får jag lägga upp när jag har hämtat den..
här är inlägg om Triztan och Elin från förra gången de skulle ha valpar. jag ska väl skriva lite nytt också men ni får börja med det där..
håll tummarna nu! jag vill ha valpar igen!!

heldag

idag blir det en riktig heldag hos Jesper och Anna, de är i gbg och Sanna är i sthlm så jag och Max leker med GDH tjejerna. Uffe och tibbarna är med i bilen. just nu är jag mätt och jävligt glad för utkörning. Mor har bilen idag så man blir lite fast.. ska snart ut på gården och leka med hundarna. Elin löper ju så det är smartare att stanna hemma. blir heller inte lika roligt att bara ta med Wilda och Nikki och lämna Elin hemma..

Max saknar Uffe, det är hans absoluta favourit och helst av allt skulle nog Uffe följa med hem enligt honom.. Nikki har fått ta över och agera Uffe idag, men det är ju lite skillnad på dem så Max tog lite vatten över huvudet och klarade inte av att ta ner henne till jorden igen :P han är för rädd för att göra illa henne så han blir för mesig för att hon ska bry sig. man ser nog ganska elak ut när man tar tag i henne ibland men hon jobbar upp sig i en sån frensi att inget tränger igenom. visade honom hur man gör men jag tror nog att det tar ett tag till innan han vågar (eller är tillräckligt trött på Nikki) för att få ner henne på jorden igen när hon blir så intensiv..

nu ska jag släppa in hundarna och mysa en stund innan det blir bus igen :D

puss och kram på er sötisar!

RSS 2.0