FOTO ARKIV!

Hej alla mina älskade bloggläsare!
Styrelsen för Svenska Rasklubben för Gammel Dansk Hönsehund (SRG) har upprättat ett fotoarkiv.

Sekreterare@gdhklubben.se skall dessa bilder skickas till.

Villkoren för att vi tar emot bilder är;
Att styrelsen får använda dem i sitt arbete med klubben (till tex tidning, monter osv).
Att det finns en GDH på bilden (;

Det är självklart inte säkert att vi använder just din bild eftersom att utrymmet är begränsat men chansen är ju större om vi har tillgång till den :P

Jag kan av erfarenhet säga att det är rätt häftigt att se sin bild på framsidan till tidningen.. Det är också en motivation till att ta fram kameran och fota sina fyrbenta och få vackra kort till dig själv att rama in! (jag var riktigt dålig på sånt innan jag började skicka in till tidingen..)


Höstpromenad

Idag åkte jag hem till Jesper och Anna efter jobbet, vi satt och snackade en stund och sen snodde jag med mig min sötaste Elin och vackra Nikki ut på en promenad ner till grustaget.. Har varit lite upptagen med annat ett tag nu så det har inte blivit mycket bus med hundarna alls (har lite småtaskigt samvete)..  SÅ det var dags för lite påfylling nu innan man får sån där galen hundabstinens igen..Jag blir arbetslös nu på måndag så förhoppningsvis så blir det mer tid hos hundarna nu.. Ska dock provjobba på en restaurang på tisdag men bara för ett vik.. Får se vad det blir av det hela.. Inte mycket mer att rapportera..

Jag hoppas ni är med i min facebook grupp Gammel Dansk Hönsehund! Där ligger mer bilder..

RSS 2.0