http://Potted.blogg.se

nu har jag separerat mitt eget krångel från GDHbloggen.. känns bättre att skriva om mig själv på en annan blogg eftersom att den här bloggen ska handla om Gammel Danska Hönsehund. inte mig.. det är ju iofs min blogg men den ska ändå handla om GDH.. nu komer jag iaf fortsätta att skriva om mig själv på den andra bloggen..

ska fixa utseendet på den här bloggen snart.. börjar tröttna på den här designen.. lite för pluttig och den passade mest bara när vi hade valpar :P

ska sova nu.. natti på er..

Tänk att den sorgliga historien skulle få ett så lyckligt slut!

Idag fyller Skipper 6 år, efter långa svåra år fick han ju äntligen ett nytt hem efter hemskheterna tillsammans med sin förra ägare! Nu mår han jättebra och får leva ett riktigt hundliv tillsammans med både hundar och ungar!
Äntligen har han en riktig familj att älska och som älskar honom. Han har dessutom fått ett aktivt liv så här på äldre dar, han får åka på jakt minst en gång i veckan, långa promenader och bus med kompisarna på gården..

Så här skriver Lena själv;
"Han är så snäll och go med alla människor.
Ingen kan låta bli att älska den här hunden.
Och jag tror att det var vi som behövde honom lika mycket som han behövde oss."
Under många år såg det ut som att hans historia skulle sluta väldigt olyckligt, när Jesper och Anna berättade om honom för mig kändes allt ganska hopplöst.. Allt som de hade försökt och hon hade bara slingrat sig och lyckats komma undan trots hundförbud!
Men Skipper hade tur ändå till slut, Lena och hennes familj räddade honom undan henne, för hon var nära att lyckas få tillbaka honom efter att polisen beslagtagit honom!
Den nya familjen blev hans räddning, och Skipper deras.
Det är tur att det finns sådana underbara människor som Lena och hennes familj som är villiga att prova, trots att de inte vet vad det är de får hem, de gav honom en chans till ett lyckligt slut.


Besökt Jesper och Anna

idag åkte jag hem till Jesper och Anna och hälsade på en stund.. Anna var nyfiken på vem B är så jag berättade litegrann om det.. det är så skönt att komma hem till dem, det är som att komma hem.. nästan mer än att faktiskt komma hem :P här är det ju så tyst och ensamt nu också, så det är skönt att komma dit och ha folk och djur omkring sig igen.. valparna är helt otroligt söta, Wilda gör sig verkligen värd sitt namn och hon lyckades göra så att jag bet mig i kinden :P hon slog upp sitt huvud under min haka, väldigt skönt :P
Liva och Tindra är så pluttiga att det känns konstigt att de inte är så mycket yngre än Wilda är..
Jesper var mest ute och byggde voljärerna :P det blir skitsnyggt där ute!


skön lördag!

Idag åkte jag och min pluttsyster till västerås och shoppade loss ordentligt, eller jag gjorde det iaf.. hon tog det ganska lugnt :P
jag köpte en hel massa kläder.. 3 nya bhar, 6 trosor, 2 tröjor, 2 byxor, 3 t-shirtar, en schal och ett bälte! Nadja tog det lite lugnare med 2 tröjor, en väst, en bh, ett linne och skor..
vi åt på mitt favoritställe också! MAX! bästa hamburgarna!
det enda problemet är att jag fortfarande väntar.. han är verkligen värd att vänta på, det är inte det alls.. jag vill ju bara få umgås med honom nu.. jag kan vänta men jag vill veta hur länge jag måste vänta och det vet inte han heller, vilket suger apstjärt!jag satt och kollade på bilder från studenten idag och den enda jag såg och tittade efter var honom.. kan inte sluta tänka på alla chanser jag har haft att umgås med honom förut som jag inte tagit och nu har jag inte chansen alls! fan vad dum man är ibland alltså!
jag vet att jag är riktigt snabb i vändningarna mellan killar nu.. men när jag väl gjorde slut med stefan insåg jag att jag redan hade börjat gå vidare för läänge sedan.. jag har liksom vetat att det skulle ta slut skitlänge.. det fanns ingen framtid med honom men jag hade inte hjärta att göra slut med honom.. jag visste ju hur det blev tidigare, hot om självmord och shit.. samma sak nu.. han vill inte leva alls typ och hur ska man orka göra så mot en människa man tycker om? även om jag inte vill spendera resten av mitt liv med honom så bryr jag ju mig och han har ju varit en del av mitt liv i över 6 år! när det väl var gjort så hade jag redan gått vidare, flera långa steg.. jag slutade älska honom för ganska länge sen.. flera månader, de senaste månaderna har han känts som en vän igen, som innan vi blev tillsammans..

jag är redo för något nytt men han jag vill börja något med är inte redo för det.. vad gör man då liksom.. jag vill inte ha någon annan just nu, jag får inte honom ur huvudet alls! jag undrar hela tiden om det någonsin kommer att bli tid för oss eller om det aldrig blir av.. vad gör jag då? jag ger väl upp till slut och går vidare igen men jag vill inte det! jag vill iaf få prova..
haha, jag undrar vad han skulle tycka om han läste det här.. han skulle väl tro att jag var galen eller nåt.. det kanske jag är!? :o
och tänk om han vill att jag ska komma upp till honom då? vad gör jag då? :P
det kommer ju att kännas skumt det med och jag kommer känna mig riktigt obekväm! han vet precis vad jag känner men jag har ingen aning om vad han känner.. det kommer ju kännas skumt liksom.. man kommer ju undra vad han tänker om mig och shit.. blaah!
men jag vill iaf att han ger mig en chans ju! jag saknar honom.. alla gånger på kvällsfikat och så.. när vi satt och snackade och skrattade ihop.. alla gånger vi jobbade ihop i djurhuset och på kappalbo.. saknar hans galna körsätt som gjorde att hjärtat satt i halsgropen halva tiden man åkte med honom..
varför kan jag inte sluta tänka på honom? och varför blir jag så förbannat glad varenda gång jag får sms eller mail från honom? jag måste tagga ner och sluta med det där.. tänk om det aldrig blir nåt? isf dömmer jag ju mig själv till depression ju nu och gör det värre varje gång jag tänker på honom.. varför kan inte hjärtat funka som hjärnan? det skulle göra det lättare att tänka på något annat.. om hjärtat inte skrek efter honom liksom..

förresten.. en rolig grej att se fram emot! Winnerbäck!! i leksand tillsammans med Pärin och en massa folk! om allt med B går åt skogen har man ju iaf det att se fram emot! :P fyra gånger på ett år, det blir rekord!

(haha, det sista var till dig Lena! :P)

ingen rubrik

tänk att det kan hända så jävla mycket på en vecka!? hela mitt liv har blivit helt annorlunda, allt känns bättre! jag är glad och har en massa energi, jag vill göra en hel massa grejer (tidigare ville jag bara sitta framför min dator).. det känns lite som att ha födits igen.. jag levde ju inte på riktigt tidigare.. inte de senaste månaderna i alla fall.. men nu lever jag, och jag känner mig stark.. jag vågar prova och kasta mig ut i det okända..

It's all good :D

solsken och totalt jävla mörker..

det är så svårt.. att vänta när man inte alls vill vänta.. när man dessutom inte vet hur länge man måste vänta blir det ett rent helvete.. längtar och vill så att det nästan gör ont..
det värsta är att inte veta, att undra och hela tiden fundera.. jag vill ju testa! det är dags för lite lycka i mitt liv nu! varför kan det inte bara vara lätt?
EN VECKA!? varför är man så feg och väntar? varför hoppar man inte direkt? varför väntar man så att det blir försent?

all ångest har i alla fall släppt, stefan har hämtat sina grejer och jag har städat hela huset (: det känns helt okej att bo ensam, men i helgen skulle jag verkligen kunna tänka mig att vara på ett annat ställe.. ett specifikt ställe..
men som jag sade.. jag måste vänta.. hur länge? en vecka till? två? en månad? :o

livet har i alla fall blivit lättare och bättre att leva nu.. även om jag måste vänta :P

tålamod!

efter ett längre besök i diket är jag på väg igen!

det börjar kännas som att allting löser sig nu, jag mår otroligt mycket bättre än vad jag gjorde i helgen! helt otroligt vad fort det går! de senaste månaderna har jag varit extremt deppig och sprängfylld av ångest.. kom knappt upp ur sängen och allt jag var tvungen att göra kändes tungt och tråkigt.. nu släpper allt sånt taget om mig och ramlar av, allt som tidigare kändes tungt känns som en möjlighet och hela jag känns som om jag bubblar!

Jag var hem till Jesper och Anna idag, fan vad jag har saknat dem! det var en helt otrolig känsla att sitta där hemma igen tillsammans med Anna och Sanna och snacka och bara vara sig själv.. deras små pluttar var ju helt underbara också! så söta!

Det här har verkligen varit en helt underbar dag och det känns som att morgondagen nog kan bli ännu bättre!
Carin is back! in pink :P

Nu blir det nya tag med bloggen..

Nu är jag singel igen.. Känns synnerligen annorlunda måste jag säga.. Men nu tror jag att jag kommer att ha tid igen och jag kan nog behöva leka med hundarna nu också.. Det finns få saker som ger så mycket mer energi som att vara med hundarna! Jag har saknat dem enormt mycket man jag har varit sjuk och sen har jag och stefan haft det riktigt svårt nu en stund.. Nu var det dags att gå vidare och ta nya tag..

Den här helgen ska jag bara leka med min käraste vän Pär men sen blir det mer med hundarna igen..
Det känns tråkigt att jag varit så dålig med bloggen men det har liksom inte funnits nån ork till någonting alls..
Men det ska bli roligt att börja om nu, det känns som att världen helt plötsligt är full av möjligheter jag och funderar mycket på vad jag vill bli och vad jag vill plugga.. Jag känner mig inte så bunden och ingenting känns omöjligt..

Det är klart att det inte bara är roligt, jag älskar stefan men jag tror att vi båda kommer att må bättre isär..

Tattoo

funderar på att fixa en söt liten tatuering efter nästa löning.. är riktigt sugen!


betyder "hon flyger med egna vingar"..
funderar även på;

"Ad extremum" - Till slut
"Ad infinitum" - I det oändliga

"Ars amandi" - Konsten att älska
"Ab imo pectore" - Av hela mitt hjärta
"Alis volat propriis" - Hon flyger med egna vingar

"Amantes sunt amentes" - Älskande (Förälskade människor) är galna

"Amicus verus est rara avis" - En sann vän är en ovanlig fågel
"Ad omnia paratus" - Beredd till allt

har några andra med.. men de här är jag mest intresserad av..

RSS 2.0