Tänk att den sorgliga historien skulle få ett så lyckligt slut!

Idag fyller Skipper 6 år, efter långa svåra år fick han ju äntligen ett nytt hem efter hemskheterna tillsammans med sin förra ägare! Nu mår han jättebra och får leva ett riktigt hundliv tillsammans med både hundar och ungar!
Äntligen har han en riktig familj att älska och som älskar honom. Han har dessutom fått ett aktivt liv så här på äldre dar, han får åka på jakt minst en gång i veckan, långa promenader och bus med kompisarna på gården..

Så här skriver Lena själv;
"Han är så snäll och go med alla människor.
Ingen kan låta bli att älska den här hunden.
Och jag tror att det var vi som behövde honom lika mycket som han behövde oss."
Under många år såg det ut som att hans historia skulle sluta väldigt olyckligt, när Jesper och Anna berättade om honom för mig kändes allt ganska hopplöst.. Allt som de hade försökt och hon hade bara slingrat sig och lyckats komma undan trots hundförbud!
Men Skipper hade tur ändå till slut, Lena och hennes familj räddade honom undan henne, för hon var nära att lyckas få tillbaka honom efter att polisen beslagtagit honom!
Den nya familjen blev hans räddning, och Skipper deras.
Det är tur att det finns sådana underbara människor som Lena och hennes familj som är villiga att prova, trots att de inte vet vad det är de får hem, de gav honom en chans till ett lyckligt slut.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0